Dart i Karlskrona

En sucker för dart? Då ska du testa vårt nya digitala darthörn med Flyby dart!

Spela Dart på Stars

Det här är dart som du aldrig upplevt det tidigare. Med hjälp av banbrytande dartteknik med avancerade kameror kan vi erbjuda en rad olika interaktiva spel. Oavsett om du gillar klassiska regler eller vill prova nåt nytt så har vi din rygg!

Boka vår dart-lounge

Du kan boka vår dart-lounge för en helkväll med kompisarna. Ni spelar i 55 eller 85 minuter. Game on!

Pris

55 minuter: 100:- /pers

85 minuter:  150:- / pers

Våra spel

High-striker

Last man standing! Varje spelare börjar med tre liv, vart och ett visuellt symboliserat av en spänstig biceps. Kasta tre pilar var och se till att din totala poäng överstiger den som sattes av föregående spelare. Om du inte kan slå det, förlorar du ett liv.
Sist kvar vinner!

Killer

Dramatik när den är som bäst! Varje spelare tilldelas sin egen zon. Träffa i din zon för att bli tilldelad en sköld. När du har samlat ihop tre sköldar får du ett svärd. Från och med nu är din uppgift att sabotera för dina motståndare. Träffa deras zoner för att oskadliggöra deras sköldar och till sist slå ut dem helt. Sist kvar vinner!

Shanghai

Du får sju rundor på dig att nå högsta poäng! Du måste träffa siffrorna som visas på den interaktiva skärmen. Om du träffar en dubbel eller en trippel i rätt zon, multipliceras dina poäng med två eller tre. Eller varför inte vinna hela spelet direkt genom att träffa en singel, en dubbel och en trippel i din zon på första rundan? Klarar du det är det dags att poppa champagnen!

Hoggern

Den ultimata precisionsgrenen mixat med lite tur! Samla mest poäng under nio rundor, varje runda lite trixigare än den föregående. Men missar du den markerade zonen blir dina poäng halverade!

501/201

I detta spelet gäller det att bli av med sina poäng! Välj att räkna ner från 501 eller 201 och se till att bli den första spelaren att landa på noll. Men kom ihåg! Du måste sluta på en dubbel och på exakt noll. Ett sista felkast och du är ute!

Läs mer om Flyby Darts

Vill ni spela, snacksa och umgås i vår spelavdelning? Då kan ni boka vårt spelpaket:

Snacks and Game 215 :-

  • Härliga potatis chips med ostdip
  • 1st 40cl Norrlands guld eller husets vin
  • Valfritt spel 55 min

Detta paket serveras i samband med spelet.

Boka detta paket genom vårt bokningsformulär.

Se fler paketerbjudanden

Boka dart